Zleep Hotels overtager hotel i Høje Taastrup

Zleep Hotel Høje Taastrup (foto: Zleep Hotels)

Hotellet vil fortsætte med konference- og mødelokaler i det nye set up

Med et ønske om altid at være let tilgængelig for både forretningsrejsende, håndværkere og det store leisuresegment er beliggenheden altafgørende, når Zleep Hotels starter nye projekter. En lokation som Høje Taastrup, der spiller en central rolle for infrastrukturen i og omkring Storkøbenhavn, har derfor længe stået på ønskelisten, forklarer hotelkædens CEO, Peter Haaber:

”Vi har længe kigget efter gode lokationer i Høje Taastrup, da du herfra har hele Storkøbenhavn i din baghave, og desuden kan vi nu også styrke vores tilstedeværelse på Københavns vestegn. Jeg er enormt glad for, at ejendomsejer har valgt at satse på os, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde”, fortæller Peter Haaber.

Adressen på det nye Zleep Hotel Høje Taastrup er Carl Gustavs Gade 1 2630 Taastrup, hvorfra der er 200 meter til Høje Taastrup Station og ca. tre kilometer til motorvejsnettet oplyser hotelkæden i en pressemeddelelse.

Fra Quality til Zleep

Selvom Zleep Hotels nu skal transformere hotellet, dets faciliteter og services i overensstemmelse med kædens eget select-service koncept og indretningsmæssige stil, vil det nye Zleep Hotel Høje Taastrup alligevel ikke blive et Zleep hotel i helt klassisk forstand:

”Hotellet kommer med en lang række møde- og konferencefaciliteter og en stor restaurant, og de dele har vi valgt at drifte videre. At drive et konferencehotel giver naturligvis nye muligheder, og de muligheder glæder jeg mig til at udvinde”, fortæller Peter Haaber om fremtidsplanerne for hotellet.

Foruden restauranten og de 12 konference- og mødelokaler rummer hotellet 151 værelser, en stor reception med dertilhørende loungeområde og bar og gode parkeringsforhold. Ved siden af hotellet i Høje Taastrup har Zleep Hotels desuden servicekontor. Der vil derfor være gode synergier at hente i det tætte samspil mellem hoteldrift og administration.

Med overtagelsen er Zleep Hotels oppe på 14 hoteller og otte hotelprojekter.