Zleep Hotels laver intern rokade og ansætter ny Hotel Manager

Hotel Managers Barbara Vestphael Christensen, Kathrine Munch-Tranholm og Eva Larsen (foto: Zleep Hotels)

Ændringerne er sket i forbindelse med åbningen af nyt Zleep Hotel i Lyngby

For at sikre nytænkning og motivation såvel som overblik og rutine i den daglige drift har Zleep Hotels valgt at initiere en intern medarbejderrokade. Rokaden trådte i kraft i samme ombæring som åbningen af det nye Zleep hotel i Lyngby den 1. september 2020. Det oplyser hotelkæden i en pressemeddelelse.

Den daglige ledelse og drift af Zleep Hotels’ centrale københavnerhotel på Vesterbro, Zleep Hotel Copenhagen City, varetages nu af tidligere Hotel Manager på Zleep Hotel Ishøj; Eva Larsen. Tidligere Hotel Manager på hotellet i indre København, Kathrine Munch-Tranholm, har nemlig i stedet overtaget ansvaret på det nye hotel langs Helsingørmotorvejen i Lyngby.

Stillingen som Hotel Manager i Ishøj er overtaget af tidligere receptionist og bookingassistent Barbara Vestphael Christensen, der har været ansat i Zleep siden maj 2016.

”Zleep tror på mennesker og ser medarbejderne som virksomhedens vigtigste ressource. Jeg har nu fået en unik karrieremulighed som Hotel Manager, og jeg glæder mig meget til at løfte et nyt ansvar og samtidig kigge nærmere på mulighederne for at optimere og nytænke driftsgange. For mig er det vigtigt, at både gæster og personale får en god oplevelse, og derfor vil mit primære fokus være på kunde- og personalepleje”, fortæller ny Hotel Manager på Zleep Hotel Ishøj Barbara Vestphael Christensen.

Ifølge hotellets nu tidligere Hotel Manager, Eva Larsen, er Barbara Vestphael Christensen den helt rette kandidat til stillingen:

”Barbara har styr på det hele. Hun er dygtig, arbejdsom og løsningsorienteret. Hun ser muligheder, hvor end hun kigger, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en succes med Barbara i front. Det er vigtigt at udfordre sig selv, da det både inspirerer og motiverer, og derfor er jeg enormt glad for, og samtidig stolt over, at også jeg har fået mulighed for at lede et nyt hotel og dermed løse nye udfordringer”, fortæller altså Eva Larsen, ny Hotel Manager på Zleep Hotel Copenhagen City.

At slå til når muligheden byder sig

Både Eva Larsen og Kathrine Munch-Tranholm, der nu begge er garvede hotelchefer, startede Zleep-karrieren på gulvet som henholdsvis receptionist og praktikant. Begge har de altid stilet efter større ansvar, og når mulighederne har budt sig, har de slået til – præcis som Barbara Vestphael Christensen gør det nu.

”Jeg finder stor glæde i at takke ja til nye udfordringer. Da jeg fik tilbudt at blive Hotel Manager her i Lyngby, slog jeg derfor til med det samme. Det er enormt spændende og ikke mindst lærerigt at starte et hotel op fra bunden, og så endda et hotel der tilbyder et helt nyt værelseskoncept i Zleep-regi nemlig ”Zleep Living”. Mest af alt glæder jeg mig dog til at skabe solide samarbejder med de mange virksomheder i området”, fortæller Kathrine Munch-Tranholm om stillingen som ny Hotel Manager på Zleep Hotel Lyngby.