Utraditionelt tiltag fra Nordic Choice Hotels

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels (foto: Jennie Kumlin)

“The Chosen” kontrollerer og melder tilbage om smittebegrænsende tiltag

I foråret 2020 indførte Nordic Choice Hotels smittebegrænsede tiltag på alle sine hoteller under navnet ”Safe Stay”, og nu udvides indsatsen med tiltaget ”The Chosen”. Kæden har henvendt sig til gæsterne gennem Nordic Choice Club og sociale medier, og efter et pilotprojekt sidste sommer startede rekrutteringen af flere kontrollører i efteråret 2020. Over 500 personer ansøgte om at blive kontrollører, og 200 er blevet udvalgt.

Kontrollørerne checker ind på helt almindelig vis, uden at meddele at de har en særlig opgave under besøget. Derefter svarer de på over 100 spørgsmål om, hvordan de oplever Safe Stay-tiltagene under deres hotelophold. Først efter at kontrollørerne er checket ud, får hotellerne kendskab til besøget, ved at de bliver tilsendt en rapport.

”Vores vigtigste opgave er at tilbyde trygge oplevelser for vores gæster. Det har altid været et mål for os, men det er af naturlige årsager kommet ekstra i søgelyset under pandemien” siger Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels i en pressemeddelelse.

Alle som booker hotel på Nordic Choice Hotels’ hjemmesider vil nu kunne se en Safe Stay-vurdering for hvert hotel. Alle hotellerne er mærket med resultatet af gæstetilfredsheden omkring smittebegrænsende tiltag, som alle gæster får mulighed for at svare på efter endt hotelophold. Samlet er der udført mere end 200 kontroller, heraf 130 i 2021. Inden udgangen af 2021 vil Nordic Choice Hotels have fået mere end 1000 tilbagemeldinger fra sine udvalgte gæstekontrollører. Målet er, at hvert af de over 200 Nordic Choice-hoteller skal have besøg af en kontrollør op til seks gange om året.