Tag på hotel og bestem selv prisen

Johanna Carlsson, Hotel Manager Clarion Hotel Copenhagen Airport (foto: Nordic Choice Hotels)

Således lyder tilbuddet nu fra Clarion Hotel Copenhagen Airport

De københavnske hoteller bugner af tomme hotelværelser, og det har de gjort længe. Det har fået branchen til at tænke kreativt og tilbyde alt fra corona-isolation til midlertidige studieboliger, og nu lancerer Clarion Hotel Copenhagen Airport et tilbud, som de håber kan fylde hotellet op for i hvert fald en dag. Gæsterne kan nemlig booke et værelse og selv bestemme prisen. Men (indtil videre) kun en enkelt dag. Den 14. november kan gæster, der tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport, selv vælge prisen på værelset, hvis de har booket igennem den nye kampagne Support your local hotel. Dog er prisen minimum 395 kr. oplyser hotellet i en pressemeddelelse.


“Vi er jo vant til at løbe stærkt i vores branche, og det er sådan vi bedst kan lide det. Der skal være liv og glade dage, smilende gæster og helst lidt travlt. Men travlhed på hotellet har vi skulle kigge langt efter, siden corona-pandemien ramte Danmark. Vi håber, at det her tilbud kan fylde hotellet helt op, så vi igen kan mærke den stemning, der plejer at være her,” siger Johanna Carlsson, Hotel Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport. 

Hotellet håber også, at kunne byde velkommen til især gæster fra lokalområdet, som måske endnu ikke har fået øjnene op for konceptet staycation, fortæller Johanna Carlsson.  Læs mere her.