Svensk innovation kan revolutionere den globale hotelbranche

YouBed (Illustration YouBed.com)

Personaliseret søvnkomfort kan blive nyt salgsparameter i konkurrencen om hotelgæster

Den svenske virksomhed YouBed har opfundet en måde, hvorpå man kan justere fastheden i en springmadras med pocketfjedre i en høj kvalitet blot ved hjælp af en fjernbetjening. Denne one-bed-fits-all løsning vil være tilgængelig på globalt plan med et unikt søvnkoncept, der forventes at nytænke hotelbranchen, for denne innovation gør det muligt for hoteller at tilbyde de bedste forudsætninger for en god nats søvn.

Personaliseret søvnkomfort er det manglende led, der endelig vil give hoteller mulighed for at udnytte deres fulde potentiale. Vi håber, at mange vil se det som en fantastisk mulighed for at opgradere deres hotels tilbud og konkurrenceevne.
Det vil ikke overraske mig, hvis vores innovation fører til et paradigmeskifte inden for hotelbranchen, og det er vores ansvar at understøtte denne udvikling på den bedst mulige måde. Vi har derfor brugt flere år på at afprøve søvnkonceptet og samtidigt skabe infrastrukturen og evnen til at understøtte en forventet global efterspørgsel, fortæller Mattias Sörensen, CEO og grundlægger af YouBed i en pressemeddelelse.

YouBed Sleep Concept lanceres nu på globalt plan i et unikt samarbejde med Business Sweden og andre offentlige myndigheder. 44 nye YouBed-kontorer – med kapacitet til at støtte alle markeder verden over – er allerede ved at gå i dialog med regionale hotelgrupper, der forventes at føre til lokale introduktioner rundt om i verden.

– YouBed besluttede sig på et tidligt tidspunkt for at bruge vores eksisterende støttestrukturer, en genvej for førende virksomheder til at få hurtig adgang til globale markeder. Eftersom vi tidligt blev involveret i processen, kunne vi skræddersy vores involvering baseret på disse langvarige forretningsforbindelser. Vi er meget stolte af at være en del af etableringen af en ny svensk multinational virksomhed og at kunne støtte deres nytænkende innovation i den grad, som den fortjener, fortæller Fredrik Fexe, vicedirektør, chef for strategi og virksomhedsudvikling hos Business Sweden.

YouBed er i øjeblikket tilgængelig på alle Mövenpick Hotels i Europa samt på de skandinaviske First Hotels og Scandic Hotels. Søvnkonceptet fra YouBed er  i første omgang kun tilgængelig til introduktioner der omfatter alle hoteller i hotelkæden. 

Du kan læse mere på www.youbed.com