Stor investering skal positionere Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel, (Fotocredit: Marienlyst Strandhotel)

Pengene skal bruges til at skabe flere oplevelser og en ny hotelfløj

Marienlyst Strandhotel har slået dørene op igen, og hotellets administrerende direktør Michael Lauritsen og hans team har brugt nedlukningen på at udvikle nye koncepter og udvidelsesprojekter, der skal være med til at hotellet kan opfylde sin ambition om at indtage positionen, som et af Nordeuropas mest attraktive feriesteder.

Hotellet har investeret mere end 100 millioner kroner i en stor udvidelse af deres eksisterende spaunivers, så det fremover kommer til at brede sig på over 1500 m2 – og der vil i løbet af de kommende to år blive opført flere pools, barer og afslapningsområder. I samme forbindelse udvider hotellet med en playlounge med bl.a. bordtennis, shuffleboards, billard, flippermaskiner og andre aktiviteter. Derudover vil der komme åben pejs og nye restaurant- og barkoncepter – derved får hele lobbyområdet et nyt løft.

”En kæmpe udvidelse af vores hotel og spaunivers, en totalrenovering og nytænkning af vores oplevelsestilbud og lobbymiljø kan virke modigt midt i en enorm krise, som vi endnu ikke kender udløbsdatoen på – men Marienlyst Strandhotel har branchens stærkeste fundament, og derfor tør vi at tro på fremtiden og satse stort,” fortæller administrerende direktør Michael Lauritsen om den store investering.

I en pressemeddelelse løfter hotellet også for planerne for en hel ny hotelfløj, som åbner til oktober med plads til 200 overnattende gæster. Her vil der på den øverste etage blive etableret et stort mødelokale med panoramaudsigt over Øresund, hvor der er plads til 180 personer og hvor der ligeledes vil være tilknyttet en stor tagterrasse.