Small Danish Hotels er nu repræsenteret på Bornholm

Hotel Allinge er nu en del af Small Danish Hotels

Hotel Allinge træder ind i samarbejdet for at få flere nordiske og tyskegæster

Small Danish Hotels har indgået et samarbejde med bornholmske Hotel Allinge. Derved dækker Small Danish Hotels et hul i markedet på en af Danmarks mest populære feriedestinationer, og det har længe stået på direktørens ønskeliste at føje et bornholmsk hotel til kædens række af danske privatejede hoteller.

”Bornholm er blevet et hot spot i det danske feriemarked, og vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores gæster. Hotel Allinge matcher, med sin centrale beliggenhed, by-charme og varme atmosfære, utroligt godt til Small Danish Hotels’ mange danske, tyske og skandinaviske gæster. Vi har længe søgt efter det helt rigtige hotel på Bornholm, og det familiedrevne Hotel Allinge tapper lige ind i markedets efterspørgsel på kombinationen af ægte bornholmerhygge, nærheden til natur og nem adgang til øens mange unikke oplevelser. Dertil er det en ekstra gevinst, at hotellet ligger lige i smørhullet af Danmarks største politiske arrangement, Folkemødet,” siger Jørgen Christensen, som er direktør i Small Danish Hotels.

Hotel Allinge har rødder helt tilbage til 1600-tallet, og bygningerne har oprindelig været en købmandsgård. De sidste 100 år har den gamle bindingsværksgård fungeret som hotel, og stedet har haft en markant plads i det bornholmske overnatningsbillede. Hotellet, der rummer 55 værelser, drives af ægteparret Thorbjørn Rafn og Ellen Marker-Pedersen samt deres to sønner Patrick og Mikkel. Parret overtog hotellet i 2017, og som noget af det første satte de gang i en større opgradering af hotellet, der udløste tre store officielle hotelstjerner. Samtidig fik parret udarbejdet en strategi, der har det klare mål at udvikle stedet til et helårshotel.

”Bornholm har været igennem en kæmpe udvikling som feriedestination, og vi ser en stærk trend mod, at øen ikke bare tiltrækker turister i høj- og skuldersæsonerne, men også dropper vinterdvalen og holder åbent hele året. Det vil vi meget gerne støtte op omkring, og her ser vi, at vores medlemskab i Small Danish Hotels kan spille en væsentlig rolle. Vi har store forventninger til, at medlemskabet skal være med til at indfri vores strategiske retning gennem en større synlighed og en stærkere tilstedeværelse hele året rundt på det nordiske og tyske feriemarked via Small Danish Hotels’ kanaler”, siger Thorbjørn Rafn, som ejer Hotel Allinge sammen med sin hustru.