Scandic Hotels lancerer det største netværk af coworking – faciliteter i de nordiske lande

Scandic tilbyder nu 270 lokationer, hvor man kan arbejde fra (foto: Scandic Hotels)

I dag afslørede Scandic Hotels sit nye coworking-koncept med 270 lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen

Det nye koncept tilbyder kunderne et sted at arbejde, væk fra deres firma eller hjemmekontor med adgang til siddepladser, Wi-Fi, forfriskninger samt adgang til stilleområder og en række services. I Norden blomstrer coworking-trenden. Behovet for faste kontorer er faldende i takt med den digitale udvikling og både større og mindre virksomheder søger derfor øget fleksibilitet for deres teams og medarbejdere.

“Medarbejdere søger efter mere moderne arbejdsløsninger og vi ser blandt vores kunder, en stigende efterspørgsel efter arbejdspladser tættere på hjemmet eller når medarbejderen er på farten. Med vores 270 hoteller i seks markeder, kan vi tilbyde fleksible, inspirerende og omkostningsbesparende arbejdspladsfaciliteter, uanset hvor medarbejderen er baseret” siger Søren Faerber, administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Scandic tilbyder et simpelt, tilgængeligt og omkostningseffektivt sted at arbejde på et hvilket som helst af Scandics 270 lokationer. Hotellerne tilbyder en række løsninger afhængigt af brugernes behov. Fra loungepladser til stilleområder og helt private arbejdsområder på hotelværelser er også tilgængelige. Tilbuddet er til alle gæster, der blot kommer forbi, såvel som til små og store virksomheder, der søger alternative arbejdsfaciliteter til teamwork, kundemøder og netværk.

– Gæster har arbejdet fra vores hotellobbyer i mange år og har værdsat det dynamiske og kreative miljø, som Scandic har at tilbyde. Nu tager vi det næste skridt ved at give adgang til et arbejdsområde på vores hoteller, inklusive stilleområder og mødelokaler pr. time samt kaffe og forfriskninger, fortsætter Søren Faerber.