Scandic har åbnet sit nye, københavnske city resort direkte ud til Øresund

Tårnby Kommunes borgmester, Allan Steenberg Andersen, klipper det røde bånd og erklærer Scandic CPH Strandpark officielt åbent. tv. Søren Faerber, Scandics adm. dir. i Danmark, th. Mogens Jørgensen, hoteldirektør på Scandic CPH Strandpark (foto: Scandic Hotels)

Hotellet er næste led i Scandics danske vækststrategi

Scandic har nu åbnet sit nye hotel, Scandic CPH Strandpark, der rejser sig i 12 etager i første række ud til Øresund. Med placering i Kastrups nye internationale erhvervsområde Scanport bliver hotellet Scandics 28. i Danmark.

“Det er med stor glæde, at vi slår dørene op til Scandic CPH Strandpark. Vi åbner for et fantastisk hotel til både rejsende og lokale, der får wellness, udsigt over Øresund og en helt unik placering mellem strand, lufthavn og by. Vi glæder os til at byde gæster indenfor og danne ramme om mange gode minder i fremtiden,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark i en pressemeddelelse.

Scandic vil med hotelåbningen på sigt skabe 100 nye arbejdspladser inden for blandt andet housekeeping, front office og restaurant. Hotelkæden har modtaget mere end 1.600 ansøgninger til de nye stillinger.

Scandics første danske wellness

CPH Strandpark vil som det første hotel i Scandics danske hotelportefølje tilbyde wellness. Det store wellnessområde byder på oplevelser som dampbad med tropisk regnskyl, finsk sauna og Danmarks første og eneste snebad, hvor snekrystaller blidt daler ned over dig.

Det er dog ikke kun overnattende på CPH Strandpark, der skal have gavn af hotellets nye faciliteter. Scandic understreger, at de har som mål, at hotellet skal være for alle, derfor vil de bl.a. tilbyde dagspa-billetter til deres wellness.

“Med CPH Strandparks wellness giver vi vores gæster et nyt niveau af forkælelse, hvor man kan slappe af og sænke skuldrene. Vi har den holdning, at luksus og wellness ikke behøver være eksklusivt og kun for de få. Scandic har altid været for alle, høj som lav, det skal wellness også være. Derfor er vi stolte over at åbne Scandics første danske wellnessområde,” siger Søren Faerber.

Hotellet vil også få udendørs rekreative faciliteter som padelbane og badebro ud til Øresund.

Scandic med dansk vækststrategi

Åbningen af Scandic CPH Strandpark er næste led i Scandics danske vækststrategi, der udover den nye hotelåbning har budt på åbningen af Scandic Kødbyen i Københavns hvide kødby på Vesterbro og genåbningen af det ikoniske musikhus Scandic Falkoner på Frederiksberg. Hotelkæden vil over de kommende år åbne yderligere tre nye hoteller, to i København og et i Aarhus.

Scandic CPH Strandpark består af:

  • 357 topmoderne værelser
  • Stor wellnessafdeling med pool, sauna og snebad
  • Skybaren SEANERY med havudsigt fra 11. sal
  • Restauranten SEATING
  • 6 møde- og konferencelokaler med plads til over 400 gæster
  • Lobbybar og cafe
  • Fitnessrum
  • Placering 600 m fra Københavns lufthavn, let adgang til Kastrup metro og gode parkeringsforhold i hotellets parkeringskælder