Ruths Hotel løfter lidt mere af sløret

(Foto. Ruths Hotel)
Annonce

Hotellet har gennem tre måneder været igennem en større renovering

Som Hotelnyheder.dk beskrev i ugen op til før coronakrisen, så har Ruths Hotel i Skagen været igennem en større renovering af værelserne i hovedbygningen. Nu løfter hotellet lidt mere af sløret bag arbejdet og billeder af de nyrenoverede værelser.

Annonce

Lokale håndværkere har gennem tre måneder arbejdet med den omfattende renovering. Det har været et effektivt samarbejde, tidsplanerne er blevet overholdt og i alt er 28 værelser blevet renoveret. Herved er samtlige dobbeltværelser og suiter i hovedbygningen nu totalt moderniserede. I processen med at finde frem til det rette udtryk på værelserne har der hele vejen igennem været fokus på, at hotellets karakteristiske atmosfære bevares, så der herved fortsat tilbydes en hoteloplevelse, der lever op til forventningerne til et traditionelt badehotel. Ruths Hotel er et populært rejsemål hele året rundt. Af denne grund har der ligeledes været fokus på at skabe de rette rammer for hyggestemning i vinterhalvåret med eksempelvis stearinlys og et varmt tæppe efter en gåtur i områdets storslåede natur. For at løfte denne opgave på bedste vis har der været et tæt samarbejde med Tine Hundrup, som har mange års erfaring med interiør design.

”Vi er særdeles tilfredse med det endelige resultat Tine har virkelig fået vores badehotels-sjæl helt frem, inspireret af naturen i og omkring Gl. Skagen. Himlen, havet og naturens farver spiller en stor rolle på de nyrenoverede værelser” udtaler direktør Tom Boye

Værelserne er blevet totalrenoveret. Alt fra klinkerne på badeværelset og farven på væggene til gardiner, møblement og det øvrige interiør. Der er også tænkt kreativt i forhold til at udnytte det enkelte værelses særpræg og naturlige lysindfald. Alle værelser har fået et helt nyt design mod fokus på højeste kvalitet og komfort. Det kommer eksempelvis til udtryk ved senge fra DUX, stilrent teknisk udstyr, designerborde og lamper samt elegante kurvemøbler. I fin harmoni skabes der via farvevalg og de hvide træpaneler langs væggene tydelige referencer til stilen fra et klassisk badehotel. For de mange stamgæster såvel som førstegangsbesøgende vil værelserne derfor blive oplevet som klassiske, traditionelle med en ekstra dimension af nytænkning, æstetik og friskhed.

Her er ses resultatet (foto: Ruths Hotel)

Annonce