Ny Sales Manager hos Zleep Hotels

Gabrielle Johansson Qvist, Sales Manager hos Zleep Hotels (foto: Zleep Hotels)

Gabrielle Johansson Qvist er ny Sales Manager hos Zleep Hotels

Hun har et gennemgribende kendskab til branchen og til det svenske marked især. Hun har et stort nordisk såvel som internationalt netværk, og så drives hun af sin passion for det relationsskabende salg.

Med et internationalt sigte og med foreløbigt ni hotelprojekter i støbeskeen, heraf seks uden for de danske grænser, og med 14 aktuelle hoteller i helholdsvis Danmark og Sverige, er det med stor motivation og udelukkende god tro på fremtiden, at Gabrielle Johansson Qvist er startet som Sales Manager hos Zleep Hotels.

”Jeg ser frem til at blive en del af en spændende rejse og til at bane vejen for et effektivt hotelsalg i Danmark, Sverige og snart flere dele af Europa. At Zleep investerer selv i hårde tider, ser jeg som noget yderst positivt, og det øger blot min iver efter at komme i gang. Zleep har gåpåmod, og det samme har jeg”, fortæller ny Sales Manager i Zleep Hotels Gabrielle Johansson Qvist i en pressemeddelelse

Gabrielle Johansson Qvist kommer senest fra en stilling som Director of Sales ved TravelClick og har desuden bestridt stillinger som Sales Manager, Global Sales Account Manager og Department Manager ved henholdsvis Eriksberg Vilt & Natur, Marriott International og Tumlare Cooperation. Ifølge hotelkædens Director of Sales er det en stor gevinst for Zleep nu også at have Gabrielle Johansson Qvist med på ekspansionsrejsen:

”Selvom vi i snart et år har været underlagt konsekvenserne af lockdowns og den minimale rejseaktivitet og -lyst, det medfører, har vi fortsat en forretning, der skal holdes i gang, og hotelværelser der skal sælges. Man kan måske endda strække den så langt som til at sige, at behovet for kompetent salg og attraktive hotelprodukter aldrig har været større. Derfor glæder det mig utroligt meget, at Gabrielle nu er en del af Zleeps kyndige salgsteam, og jeg er sikker på, at hendes store viden om det svenske marked bliver en uomtvistelig fordel”, fortæller Lisbeth Simonsen, Director of Sales.