Ny hotel manager til Zleep Hotel Billund Airport

Martin Ebmark (foto: Zleep Hotels)

Martin Ebmark skal fremover stå i spidsen for hotellet

Den 19. april tiltrådte Martin Ebmark som ny hotel manager for Zleep Hotelkædens hotel i Billund. I en pressemeddelelse udtaler Jytte Vestergaard, Director of Operations i Zleep Hotels:

”Vi er enormt glade for at kunne præsentere Martin som ny Hotel Manager i Zleep. Det kræver solid driftserfaring, stor viden om rejse- og turistbranchen samt kendskab til lokalområdet at drifte og lede et hotel som Zleep Hotel Billund Airport, der hvert år danner base for et hav af turister, og det ansvar er jeg ikke et sekund i tvivl om, at Martin kan løfte og endda med bravur”

Den nye hotel maanger ser frem til at etablere partnerskaber i lokalområdet og til at udvinde hotellets store potentiale:

”Der er ingen tvivl om, at hotellet har et enormt stort potentiale. Et potentiale jeg ser frem til at involvere lokalområdet og mine medarbejdere i. Jeg har et solidt iværksætter-gen, som jeg glæder mig til at få i spil inden for rammerne af Zleeps enkle og spændende hotelkoncept. Mest af alt glæder jeg mig dog til at se gæster på hotellet og til at lære mine nye kollegaer og medarbejdere at kende”.

Martin Ebmark har ligeledes mange års erfaring med ledelse som blandt andet konsulent, direktør og salgschef, og har senest drevet et stort hotel, Mellieha Holiday Centre, på Malta.