Ny direktør til Skt. Petri er tiltrådt

Christopher Alm, direktør Skt. Petri (foto Nordic Hotels & Resort)

Valget faldt på 52 årige Christopher Alm

Nordic Hotels & Resorts har nu præsenteret den nye hoteldirektør på Skt. Petri, og det blev Christopher Alm, der afløser Jesper Stubgaard, der tidligere på året blev direktør på Copenhagen Admiral Hotel.

Christopher Alm kommer fra en stilling som direktør for Generator Copenhagen, som i 2016 og 2018 blev kåret som bedste hybridhotel i Danmark.

”Sammen med et ekstremt professionelt team glæder jeg mig til at fortsætte og udvikle det fantastiske produkt som Skt. Petri er. Med et bankende hjerte for branchen er det min ambition at skabe et personligt og tydeligt DNA for Skt. Petri med en bæredygtig, afslappende og luksuriøs atmosfære, hvor gæsten altid kommer først, “ siger Christopher Alm, hoteldirektør på Skt. Petri i en pressemeddelelse.

Før Generator Copenhagen har Christopher Alm været direktør for bl.a. Hotel Viking i Helsingborg og Hotel Twentyseven i København.

Trond Bastiansen, COO i Nordic Hotels & Resort ser frem til Christopher Alm erfaring:

”Christophers erfaring med hotelledelse rundt om i verden og på tværs af markeder gør, at han passer perfekt i rollen som Skt. Petris nye hoteldirektør. Christopher får nok at se til det næste stykke tid, da han både skal lære sit nye team at kende samt genåbne et hotel i slipstrømmen af pandemien. Jeg er dog overbevist om, at hans kommercielle kreativitet og operationelle erfaring vil være til stor hjælp, når Skt. Petri skal genvinde sin position på det københavnske hotelmarked i et post-pandemi ramt København”, udtaler Trond Bastiansen, COO i Nordic Hotels & Resort.