Ny commercial director til Scandic

Scandic har hentet Klaus Johansen ind som ny Commercial Director

Danmarks største hotelkæde, Scandic, har hentet Klaus Johansen ind som Commercial Director. Dermed får han det overordnede ansvar for at styrke og udvikle hotelkædens kommercielle aktiviteter inden for salg, Revenue Management, Marketing og Booking. Klaus Johansen får det overordnede ledelsesansvar for 50 kolleger og begynder sit nye job hos Scandic den 1. april 2021.

Klaus Johansen kommer fra en stilling som Managing og Commercial Director hos Green Hat People. Han har videre stor erfaring fra rejsebranchen, hvor han har bestridt stillinger som Managing Director hos American Express, Director, Commerical & Ancillaries Europe hos TUI, Group Vice President hos Scandic og CCO – Commercial Director hos Goodwings.

– Jeg er meget glad for, at vi kan præsentere en så stærk profil til stillingen som Commercial Director. Klaus har i sine tidligere jobs bestridt nogle tunge poster i store nordiske og internationale virksomheder. Jeg er fuldstændig sikker på, at han med sin solide faglige ballast vil bidrage til at styrke og ikke mindst udvikle vores allerede stærke kommercielle teams. Jeg glæder mig til at byde Klaus velkommen tilbage til Scandic, siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark i en pressemeddelse.

Om Klaus Johansen

Klaus Johansen er 46 år og certificeret for ledere på Harvard Business School, AVT Institute og CBA, første halvdel af MBA. Fra 2008 og 3 år frem var han Head of e-commerce & Sales. I 2011 kom han til American Express Business Travel som Managing Director. I 2014 kom han til TUI Europe som Group Vice President – Commercial. I 2016 kom han til Scandic som Vice President Group Sales Strategy. I 2016 kom han til Goodwings Online Travel Agent som Commercial Director. Siden 2017 har han bestridt stillingen som CEO Denmark & Global CCO hos Green Hat People. Klaus begynder som Commercial Director den 1. april og kommer til at rapportere direkte til Scandics administrerende direktør, Søren Faerber.

– Det er utrolig spændende at blive en del af Danmarks største hotelkæde, igen. Det er tydeligt at se, at Scandic er på en spændende vækstrejse i disse år. Den glæder jeg mig til at være en del af og yde mit bidrag til, at det bliver succesfuldt. Først og fremmest ser jeg imidlertid allermest frem til at møde mine mange nye som ”gamle” og dygtige kolleger, som jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med, siger Klaus Johansen.