Nordic Choice Hotels fortsætter sin vigtigste juletradition

For niende år i træk afholder Nordic Choice Hotels initiativet “Ensomt juletræ søger gaver” på sine hoteller (foto_ Nordic Choice Hotels)

Igen i år indsamles julegaver til børn og voksne i en vanskelig livssituation

For niende år i træk afholder Nordic Choice Hotels initiativet “Ensomt juletræ søger gaver” på sine hoteller rundt omkring i Norden.

Året, vi snart lægger bag os, har været utroligt hårdt for mange, ikke mindst dem som er havnet i en svær økonomisk situation som følge af corona. Med en anderledes jul i vente for mange familier har initiativet “Ensomt juletræ søger gaver” aldrig været vigtigere end i år, siger Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Initiativet går ud på, at hotellerne samler julegaver ind på vegne af en lokal organisation, som arbejder for at gøre en forskel i julehøjtiden for mennesker i en svær livssituation. Siden 2012 er der blevet samlet 415.000 julegaver ind til børn og voksne i lokalområderne omkring Nordic Choice-hoteller i hele Norden.

– Giverglæden og engagementet, fra alle som bidrager med gaver til initiativet “Ensomt juletræ søger gaver,” er rørende. Et af julens vigtigste budskaber er, at vi skal passe på dem omkring os, og i år står dette budskab ekstra stærkt, afslutter Torgeir Silseth.

Man kan bidrage med sin gave ved at pakke den ind og sætte en seddel på med oplysninger, som beskriver hvilken alder eller interesse gaven kan passe til. Gaven kan afleveres på et af Nordic Choice hotellerne Comfort Hotel Vesterbro, Skt. Petri, Clarion Hotel Copenhagen Airport og Villa Copenhagen.