Milling Hotel Park har fået ny hotelchef

Milling Hotel Parks nye hotelchef Christian Kring (foto: Milling Hotel)

Milling Hotels kæden har ansat Christian Kring som hotelchef på deres hotel i Middelfart

Egentlig startede Christian Kring d. 1. marts, men så lukkede verden mere eller mindre ned for hotelbranchen, hvilket også ramte hotellerne i kæden Milling Hotels.
’Jeg skulle starte 1. marts, men på grund af corona startede jeg først for fire uger siden. Samtidig har jeg endnu til gode at møde alle mine nye kolleger, da mange fortsat er sendt hjem på lønkompensation. Til gengæld har jeg lært huset at kende fra top til tå hurtigere, end jeg måske ellers havde haft mulighed for,” fortæller Christian Kring på Milling Hotels LinkedIn side

Især forsamlingsforbuddet har nemlig påvirket aktiviteten omkring konferencefaciliteterne – men det begynder heldigvis at ændre sig nu.
“Vi er allerede så småt i gang med mindre konferencer, mens mange større virksomheder har valgt at flytte deres bookinger til efteråret, som til gengæld ser travlt og spændende ud. Vi er gearet til at møde alle sundhedsmæssige retningslinjer og sørger naturligvis for, at det sikkert for vores gæster at besøge hotellet,” fortæller Christian Kring, der kommer fra en stilling som salg- og bookingchef for Fuglsangcentret.