Marriott International underskriver aftale med Core Hospitality

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn (foto: Core Hospitality)

Hotellejlighedskonceptet forventes at gøre entré i København i 2023

Marriott International har annonceret, at selskabet har underskrevet en aftale med den danske hoteloperatør Core Hospitality om at bringe det første Residence Inn by Marriott til Skandinavien. Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn bliver bygget i Københavns nordhavnsdistrikt. Hotellet bliver en del af ejer PFA Ejendommes Nordø udviklingsprojekt i forlængelse af det populære Århusgadekvarter i Nordhavn. Konstruktionen begyndte i andet kvartal sidste år og forventes at åbne i 2023.

”Introduktionen af Residence Inn by Marriott konceptet i Skandinavien bekræfter den efterspørgsel, vi ser, der er for internationale hotelkoncepter i regionen og for lejlighedshoteller generelt set. Vi er glade for at samarbejde med Core Hospitality om at sikre dette nøgleprojekt i København” udtaler Axel Steinbach, direktør for international hoteludvikling, Norden, Marriott International i en pressemeddelelse.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn imødekommer både forretnings- og ferierejsende. Hotellet forventer at tilbyde 95 hotellejligheder, hvis formål er at tilbyde et hjem væk fra hjemmet med separat være-, arbejds- og soveområde. Bygningen er designet af førende arkitektfirma Henning Larsen Architects, mens værelserne, der er designet af Mette Fredskild Studio, har udsigt til hav eller gårdhave, stor skrivebordsplads og et fuldt funktionelt køkken. Gæster vil også få adgang til ejendommens private lounge, fitnessfaciliteter og cykeludlejning under deres ophold.

Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality ser også frem til samarbejdet:

”Vi er meget begejstrede for at samarbejde med Marriott International om signeringen af Residence Inn by Marriotts debut i Skandinavien. Core Hospitality og PFA Ejendomme har høje ambitioner for hotellets bæredygtighed. Derfor stræber vi efter at opnå flere miljøcertificeringer, inklusiv det prestigefulde DGNB Guld for et bæredygtigt bygger og Green Key for bæredygtig drift”.