Marienlyst Strandhotel vinder pris ved Danish Beauty Awards

Spa Chef Gita Grauslund (foto Marienlyst Strandhotel)

For andet år i træk vinder hotellet prisen for ”Årets Spa”

Dette års Danish Beauty Awards er blevet afholdt for 14. gang, men denne gang foregik det digitalt, så deltagerene var bænket foran skærmene for at følge uddelingen af årets priser. For andet år i træk vandt Marienlyst Strandhotel prisen for ”Årets Spa” for de andre nominerede, som var Great Northern, Hotel Vejlefjord, Comwell Kellers Park og Himmerland.

Som begrundelse udtalte juryen:

Vi elsker det her skønne sted. Her er god atmosfære. Spaen er ny og moderne, kobberet er interessant, vandet er klart, havet er lige der, saunaen er dejlig, personalet venligt, kompetent og imødekommende – men intet overgår udsigten fra spaen. Den er ubeskrivelig. Hvilken beliggenhed. Den må være svær at overgå noget sted i verden”.

Marienlyst Spa (foto: Marienlyst Strandhotel)

Det er spachef Gita Grauslund, der står bag tankerne til Marienlyst Strandhotels Strandspa. Hun har været en del af hotellet siden 2015 og var med til at udvikle strandspaen, der åbnede i januar 2018. Gita har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen og har allerede fra start skabt en velbesøgt strandspa.

”Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og stolt jeg er over denne flotte pris. Det var en meget stor ære at vinde den sidste år, men at blive tildelt den for andet år i træk, det er svært at beskrive, hvor stort det er. Mine fantastisk dygtige kolleger og jeg gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for vores gæster, hvor de føler sig godt tilpas og altid bliver mødt med professionalisme, smil og god service” fortæller Gita Grauslund.