Marienlyst Strandhotel åbner igen

Michael Lauritsen, direktør Marienlyst Strandhotel, ser frem til d. 17. juni

Åbner igen med fokus på sikkerhed og mindre belægning

Flere hoteller er i gang med genåbningsplanerne, og nu har Marienlyst Strandhotel sat dato på deres genåbning. Det bliver onsdag d. 17. juni, hvilket hotellets direktør ser frem til:

”Vi glæder os utrolig meget til igen at kunne byde gæsterne indenfor og til at se vores hotel emme af liv og glæde, som det jo står sig allerbedst. Vi ser frem til en sommer, hvor vi forhåbentlig får glæden af at kunne byde tidligere – såvel som nye gæster velkommen til vores fantastiske hotel. Vi har noget helt særligt at byde på her. Det er sjældent, at man på ét og samme sted kan møde hav, by, kultur og historie, men det kan man her hos os. Det er noget, som vi danskere ellers typisk skal rejse langt for at opleve,” siger Michael Lauritsen, der er direktør på Marienlyst Strandhotel.

Hotellet har naturligvis taget alle forholdsregler og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje, så åbningen sker med afsæt og hensynstagen til den nuværende situation – og med stor fokus på gæsters og personales sikkerhed og tryghed. Dette betyder, at belægningen af hotellet vil være markant mindre end tidligere, så der er god plads til besøgende. Den nærliggende natur og strand giver ligeledes rig mulighed for plads, lys og luft. ”Man skal og vil kunne føle sig helt tryg, når man besøger os her på Marienlyst Strandhotel. Vi håber at se mange danskere henover sommeren. Vi kan nemlig tilbyde, at man får følelsen af at komme langt væk, men så er vi alligevel ganske tæt på og kun en kort køretur fra”, afslutter Michael Lauritsen.