Ikonisk 60’er hotel genopstår i nye klæder

Nyt interiør på Hotel Britannia (foto: Hotel Britannia)

Hotel Britannia i Esbjerg er nu blevet færdig med en gennemgribende renovering

Renoveringen har også resulteret i, at man nu har sat sig for en ny målgruppe af kunder. Hotellet henvendte sig tidligere primært til forretningsrejsende, men er nu blevet omdannet til et moderne boutique-hotel målrettet leisure-markedet med gourmetrestaurant og en blødere atmosfære.

Vi vil gerne flytte vores fokus over i leisure-markedet, hvor vi kan tiltrække gæster alle ugens dage uanset sæson. Det giver en højere belægningsprocent, samtidig med at det også giver os mulighed for at tilbyde andre services. Forventningerne til et boutiquehotel er anderledes end til et businesshotel. Derfor har vi lagt vægt på høj komfort og en stemning af hjemlig hygge. siger marketingchef på Hotel Britannia, Patricia Wojtysiak, i en pressemeddelelse.

Derfor har hotellet samarbejdet med det danske designbrand Sofacompany om indretningen. Sofacompany har leveret over 100 møbler, som spænder fra daybeds og lounge-stole til små dekorative puffer. 

Hotellet, som åbnede i 1965 med tydelig inspiration fra SAS Collection Royal Hotel, var oprindeligt indrettet udelukkende med Arne Jacobsen-møbelkunst. Det er gennem årene blevet udvidet med flere værelser og mindre renoveringer, men efter at PL Hotels overtog Hotel Britannia i 2018, er hotellet blevet moderniseret. Alt interiør er blevet udskiftet til tidssvarende møbler uden at gå på kompromis med den danske designtradition.