Hotelløbeklub er igen klar til at tage skraldet

Clarion Plogging Patrol er startet op igen (foto Clarion Hotel Copenhagen Airport)

Den utraditionelle løbeklub, der samler skrald ved Amager Strand, starter op igen

Siden 2019 har Clarion Hotel Copenhagen Airport huset en lidt anderledes løbeklub for både gæster, naboer og medarbejdere. Løbeklubben Clarion Plogging Patrol samler nemlig skrald på en rute i lokalområdet, og det er blevet til mere end to ton siden start. Løbeklubben har været midlertidigt lukket siden marts, men nu kan gæster igen komme med på lokal sightseeing og samtidig gøre noget godt for miljøet.  

Mange ting åbner stille og roligt op igen, og det gælder også for løbeklubben på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Her kan morgenfriske løbere nu igen komme med på en løbetur ved Amager Strand – i første omgang onsdage i ulige uger. Der er dog sat en begrænsning på 20 personer, så man skal være hurtig og melde sig til gennem hotellets facebookside.

“Jeg har glædet mig enormt meget til igen at løbe med gæster, kollegaer og naboer. Vi bliver en mindre gruppe resten af året, men jeg håber alligevel, vi kan samle mindst ét ton skrald igen i år. Vi har de første 471 kg. i hus, men vi skal give den gas for at nå de 1000,” siger Cecilie Belling Thomsen, marketing manager og ansvarlig for Clarion Plogging Patrol.

Fokus på hygiejne og afstand

Skrald og hygiejne er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Derfor kommer hotellet også til at udlevere handsker til alle løbere, og der vil være håndsprit klar, når de vender tilbage og har afleveret deres opsamlede skrald.

“Det er selvfølgelig vigtigt for os at tage ansvar for sikkerhed og hygiejne. Det gør vi hver dag på hotellet med ekstra rengøring, afstand, mundbind og håndsprit – og det gør vi selvfølgelig også i vores løbeklub, der nu bliver udrustet med handsker, håndsprit og så har vi sat en deltagerbegrænsning, så vi kan løbe med afstand og ikke samler for mange mennesker på én gang,” siger Cecilie Belling Thomsen i en pressemeddelelse.