Hotel Hovborg Kro kåret til årets business hotel

Hovborg Kro er vinder af Årets business hotel i Small Danish Hotels 2021 (Foto: Claus Haagensen)

Prisen udløser kr. 15.000 til hotellets personaleforening

I den årlige afstemning blandt gæsterne hos Small Danish Hotels vandt Hotel Hovborg Kro, der ligger mellem Esbjerg og Kolding, prisen for årets bedste hotel for forretningsrejsende. Hotellet høstede bl.a. point for værtskab, placering og mødefaciliteter lyder det i en pressemeddelelse fra Small Danish Hotels.

”Det er meget velfortjent, at Hotel Hovborg Kro får denne flotte anerkendelse af deres businessgæster. Hotellet gør en dyd ud af at skabe nogle særdeles professionelle og meget hyggelige rammer for deres gæster. Familien sætter barren højt for god gæsteservice, og de formår at møde gæsterne, så de altid føler sig set og hørt. Der er tid til en ekstra sludder, og gæsterne føler sig hjemme. Det lyder måske enkelt, men det kræver, at man er oppe i højeste servicegear hele tiden. Kroen har mange gæster, som gerne kører en ekstra halv time til deres arbejde, blot for at kunne nyde roen, naturen og den afslappede atmosfære på Hotel Hovborg Kro efter en travl arbejdsdag”, siger Jørgen Christensen, som er direktør hos Small Danish Hotels.

Jørgen Jørgensen, som står i spidsen for Hotel Hovborg Kro, er også glad for prisen:

”Vi er meget stolte over, at gæsterne stemmer os ind på en førsteplads som Årets business hotel. Det er en stor cadeau til vores kerne af medarbejdere, både dem som er i første linje til gæsterne i receptionen og restauranten, men sandelig også til vores dygtige kokke, rengøringsengle og alle, som er med til at skabe atmosfæren på Hotel Hovborg Kro. Vi har mange gæster, som bor hos os i længere perioder, eller som kommer igen og igen, og det er en belønning i sig selv”.

Årets business hotel udpeges hvert år i forbindelse med Small Danish Hotels’ generalforsamling. Det sker på baggrund af gæstevurderinger fra kroer, hoteller, slotte og herregårde i landets største hotelkæde. Forretningsgæsterne tager i besvarelserne blandt andet stilling til anbefalelsesværdighed og tilfredshed, og her udmærker Hotel Hovborg Kro sig ved en høj tilfredshedsscore, når det kommer til møde- og konferencefaciliteter, forplejning og medarbejdere. Prisen udløser et beløb på kr. 15.000, som går til personaleforeningen.