Hotel Eyde åbner med nyrenoverede gulve

Der er lagt nye gulve på Hotel Eyde (foto: Hotel Eyde)
Annonce

Den midtjyske gulvvirksomhed, FlotteGulve.dk har, i en større opgave for det historiske Hotel Eyde, bogstavelig talt lagt gulve fra gulv til loft

Hotel Eyde har de seneste år gennemgået en række omfattende renoveringer af deres værelser, og med tilkøbet af en bygning i Søndergade øjnede hotellet muligheden for at tilføre en række nye værelser med et unikt og anderledes udtryk.

Annonce

De 17 nye Executive værelser er luksuriøst beklædt med vægtæpper i dybe farver og smukke trægulve, som understreger eksklusiviteten – en opgave som tilfaldt den Ikast-baserede gulvekspert, FlotteGulve.dk

“Vores arkitekt, ByArt, som har været tilkoblet hele renoveringsprojektet, fik idéen til at lave nogle lidt anderledes værelser, hvor luksuriøse tæpper på væggene skulle give et blødere, huleagtigt udtryk. FlotteGulve har gjort et rigtig godt stykke arbejde, og hvis vi selv skal sige det, er værelserne blevet superlækre. De stod færdige lige inden Corona-bølgen rullede, og selvom vi har haft lidt erhvervsgæster, så de er jo næsten nye endnu” lyder det fra Lone Nissen, Salg- og Bookingchef hos Hotel Eyde, som videre fortæller, at de nu glæder sig at Danmark lukker mere op, så de kan byde endnu flere gæster velkommen i værelserne.

Foruden de vinyl- og trægulve som blev monteret på gulvet, fik FlotteGulve også opgaven at montere gulvtæpper fra Ege Carpets på væggene i de 17 nye Executive værelser.

Annonce