Filsø Hotel på jagt efter forpagter

Filsø Hotel i Tønder (foto: Filsø Hotel)

Allan Thomsen har overtaget det tidligere Bowler Inn i Tønder

Hotellet fik nyt navn tidligere på måneden, men der vil fortsat være mulighed for bowling på det velkendte sted i Tønder. I første omgang startes bowlinghotellet stille og roligt, indtil der er fundet en ny forpagter. Det oplyser Allan Olsen til JydskeVestkysten. Ifølge avisen har der været flere interesserede til at forpagte Filsø Hotel, men den nye ejer har endnu ikke fundet den rigtige at indgå en forpagteraftale med. Hotellet består af 10 værelser, bowlinghal med 10 baner, spillehal, selskabslokaler og restaurant.

Jeg er sikker på, at stedet her har en god kombination, for man vil ikke stå med kun én indtægtskilde. Er du presset på det ene, så er der muligheder for at skrue op for noget andet – og der er også en lejebolig med, så reelt er der fire indtægtskilder i hotellet. Jeg ser især et potentiale i at skrue op for hoteldriften. Allan Olsen, ejer af Filsø Hotel til JydskeVestkysten

Hotellet har været inde i god periode med større belægning, og ejeren har en plan om, at den nye forpagter skal være på plads inden for et par måneder.

Du kan læse mere her.