Direktør i Destination Vesterhavet optaget i Kraks Blå Bog

Peer H. Kristensen, CEO Destination Vesterhavet (foto: FlyingOctober)

Peer H. Kristensen er nu i selskab med knap 8.500 personligheder, der regnes i kategorien ”betydningsfulde danskere”

Kraks Blå Bog, der er udkommet siden 1910, har i år optaget 147 nye navne i deres 2021-2022 udgave. Heriblandt Peer H. Kristensen, der tiltrådte som direktør i april måned for Destination Vesterhavet.

”Jeg er meget beæret over at være tildelt en plads i Kraks Blå Bog. Det er en blåstempling af min karrieres omdrejningspunkt om at sætte dansk turisme på dagsordenen som et prioriteret erhverv. En oplevelsesindustri, der skaber arbejdspladser, bidrager til vækst i små og store samfund samt udvikler lokalområder med fokus på social, økonomisk og grøn bæredygtighed,” udtaler Peer H. Kristensen, direktør hos Destination Vesterhavet i en pressemeddelelse.

Et kig i Kraks Blå Bog fortæller også historien om en person, der har bidraget til dansk turisme gennem de seneste 25 år. Peer H. Kristensen har tidligere bestredet direktørposter hos blandt andet Aarhus Airport, VisitHerning, Hotel Vejlefjord, det regionale turismeudviklingsselskab for Vejle og Sønderjyllands amter samt VisitAarhus.  

blaabog.dk kan man finde samtlige biografier over de 30.000 personer, der er gennem tiden er blevet optaget i Kraks Blå Bog.