Det nye citizenM Geneva hotel er indviet

Den anerkendte kunstner Kimou Meyer står bag loftsmaleriet 'Le Dernier Tram'

Teknologi og design skal konkurrere med de traditionelle hoteller

13 måneder efter at være landet i Zürich åbner citizenM et nyt hotel i Genève. Dette er citizenMs anden ejendom i Schweiz, den 14. i Europa og den anden af ​​tre åbninger i 2020.

Det nye hotel entrerer på et marked, der i dette område fortrinsvis består af dyre og traditionelle luksushoteller. Derfor vil det nye hotel for at finde sin plads i markedet fokusere yderligere på kædens image i forhold til teknologi og design.

I sommers introducerede citizenM verdens første kontaktløse ophold via en app, hvor man via sin smartenhed kan checke ind, vælge værelse, åbne døre, bestille mad, ændre temperaturen på værelset, sænke persienner, gennemse filmbiblioteker, skifte rumlys, checke ud og betale for sine køb.

citizenM Geneva er placeret på på Rue du Marché, der er byens største shoppinggade. Hotellet har 144 værelser fordelt på 8 etager og ligesom på andre citizen M hoteller har man valgt at arbejde sammen med lokale kunstnere både i forhold til facaden og værelserne. Til citizenM Geneva skabte fotografistuderende fra den verdensberømte École cantonale d’art de Lausanne (ECAL) facadebannere og værker på værelset efter temaet ‘tid’. Dette er citizenMs første samarbejde nogensinde med studerende. Front-of-house kunsten indendørs er af den verdensberømte kunstner Kimou Meyer (Grotesk), der er født i byen. Han har bidraget med et tapet med flere overflader og et canteenM-loftsmaleri med titlen ‘Le Dernier Tram’ – inspireret af minder om sene nattefester med venner. Farverne er inspireret af Genèves flag og Lac Leman.