Comwells driftsdirektør stopper

Peer Rysgaard stopper som driftsdirektør hos Comwell (Foto: Comwell)
Peer Rysgaard stopper som driftsdirektør hos Comwell (Foto: Comwell)

Skifter til posten som direktør for Great Northern pr. 1. juni

Efter 23 år i Comwell har Peer Rysgaard valgt at forlade hotelkæden, hvor han startede som restaurantchef i 1997 på Comwell Borupgaard, men sidenhen har haft flere forskellige roller bl.a. som hoteldirektør samme sted samt for flere andre af kædens hoteller. I 2006 blev han udnævnt til driftsdirektør for hele Comwell kæden, og efterfølgende indtrådte han i direktionen i 2014. Men nu skal der ske noget andet.

”Man er jo ikke altid selv herre over de tidspunkter i ens liv, hvor muligheder opstår. Jeg har altid haft det sådan, at skulle jeg frivilligt forlade Comwell, så skulle det være for noget, som var noget helt andet. Der opstod en unik mulighed med et ambitiøst og visionært projekt, hvor jeg får mulighed for at prøve mig selv af på andre områder, og hvor jeg samtidig finder tilbage til der, hvor jeg startede; den daglige drift, kontakten til gæsterne og den nære kontakt til medarbejderne,” siger driftsdirektør, Peer Rysgaard.

Fra den 1. juni tiltræder Peer Rysgaard som direktør for Great Northern, der i Kerteminde driver et eksklusivt golf- og spahotel, hvor nye udfordringer venter. Når Peer Rysgaard kigger tilbage på sine 23 år i Comwell, er noget af det, som han er allermest stolt af, den talentudvikling, som han har været med til at drive. I dag er der 10 hotelansvarlige, som alle kommer fra egne rækker og er blevet udviklet internt.

Comwells koncernchef, Peter Schelde, har arbejdet tæt sammen med sin driftsdirektør giver også Peer Rysgaard rosende ord med på vejen: ”Peer har med en dedikeret indsats og en konstruktiv tilgang været med til at udvikle og implementere mange koncepter i Comwell, som ikke alene har givet os anerkendelse og priser, men som også har været med til at udvikle vores kerneforretning. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi han hele tiden har haft en stærk vision om at samle og styrke Comwells hoteller og venues som ét stærkt brand, så vores gæster i dag møder en personlig, professionel og engageret medarbejderstab uanset hvilket af Comwells hoteller de besøger”

Comwell går nu igang med en rekrutteringsproces for at finde en ny driftsdirektør til Comwell.