Comwell indgår aftale med ordnung

CCO i Comwell, Michael Hansen, og COO i ordnung, Hauke Haas på Comwell Copenhagen Portside (foto: Comwell Hotels)

Hotellet i Nordhavn vil begynde at udleje kontorpladser

Comwell Hotels breder sit servicekoncept ud, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en kontorplads på Comwells nye hotel i Nordhavn. Comwell har indgået samarbejdsaftale med det danske firma, ordnung, om udlejning af moderne kontorfaciliteter på Comwell Copenhagen Portside. ordnung driver i dag 12 kontorhoteller rundt om i landet, hvor mere end 400 virksomheder lejer sig ind på daglig eller længerevarende basis. På Comwell Copenhagen Portside står ordnung for udlejning, indretning og dialog med kontorlejerne, mens Comwell sørger for IT, rengøring og sikkerhed. Med den nye og banebrydende samarbejdsaftale stiller begge parter sig åbne overfor at etablere kontorhotel på andre af Comwells hoteller i fremtiden.

Hos Comwell ser man da også frem til det nye samarbejde, og kommerciel direktør i Comwell, Michael Hansen, kalder det sund fornuft at udfordre sit eget forretningskoncept:

”Da vi i 2017 lancerede co-work områder på alle vores hoteller, hvor gæster kvit og frit kan benytte velindrettede områder til kortvarige møder eller arbejdsopgaver, var det i den grad med til at udfordre vores eget forretningskoncept. Konceptet tog ikke brødet ud af munden på os. Tværtimod ser vi rigtig mange iværksættere, der benytter sig af vores co-work og samtidig benytter sig af vores møde- og restaurantfaciliteter. Jeg tror, det er nødvendigt en gang imellem at turde udfordre sit eget forretningskoncept, hvis man vil stå stærkt og konkurrencedygtigt på markedet.”

Ny bydel perfekt til kontorhotel
ordnungs COO, Hauke Haas, ser et stort potentiale i de kommende kontorpladser på Comwells nye hotel og i Nordhavn som bydel:

”Comwells nye hotel er ikke alene et moderne storbyhotel, hvor der er kræset om indretning og atmosfære. Det er også placeret i en ny bydel, der bliver en af Københavns mest spændende i nær fremtid med et godt mix af boliger og virksomheder, rekreative områder, spændende liberale erhverv, god infrastruktur og kort afstand til metro. Oveni det får vores kunder Comwells velkendte brand, høje serviceniveau, madkoncept og omtanke for miljøet. Det appellerer til rigtig mange virksomheder og medarbejdere,” siger Hauke Haas i en pressemeddelelse.

Læs mere om ordnung her: https://ordnung.nu/