Clarion Hotel Copenhagen Airport lancerer nu Mobile Key

Med Mobile-Key bliver det nemmere og mere sikkert at bl.a. checke ind (foto: Clarion Hotel Copenhagen Airport)

Ind- og ud-checkning bliver nemmere og mere sikkert

Hotellet i lufthavnen er nu klar til at tilbyde deres gæster muligheden for ind- og udchekning via en app, der også vil fungere som værelsesnøgle.

”Løsningen har været undervejs et stykke tid, og vi er rigtig glade for at den nu er oppe at køre. Det er nemt og bekvemt for travle gæster, og så er det jo også en god måde at holde afstand på, i disse tider der er præget af Corona,” siger hoteldirektør Jesper Olesen.

Hotelgæster, der foretrækker den personlige kontakt, skal dog ikke bekymre sig. Hotellets receptionister står stadig klar til at tage imod gæsterne. Her vil sikkerheden også været prioriteret, da alle medarbejdere, som er i direkte kontakt med gæsterne, vil bære mundbind.

”Det er vigtigt for os, at tage hånd om både vores medarbejderes og gæsters sikkerhed. Derfor har vi indført en række initiativer, så vores gæster kan føle sig trygge på hotellet. Her bliver gjort ekstra rent, der er håndsprit tilgængeligt, vi holder afstand til hinanden, og så går alle de medarbejdere, som gæsterne møder, med mundbind. Og så følger vi naturligvis retningslinjerne fra myndighederne nøje,” tilføjer Jesper Olesen.