citizenM vinder pris for sin app

Med kædens app kan det meste betjenes og bestilles (foto: citizenM)

Amerikansk medie kårer hotellet som vinder i kategorien ”Contact Solution”

citizenM, der bl.a. har et hotel ved Rådhuspladsen i København, er blevet udnævnt til vinder af kategorien “Contactless Solution” af Skift IDEA Awards 2020 med sin mobilapp Contactless Stay App by citizenM.

IDEA Awards anerkender virksomheder, der definerer fremtidens rejser gennem innovation, design og oplevelser på tværs af forbrugerrejsen. Skift er et anerkendt amerikansk medieselskab, der leverer bl.a. nyheder og forskning til rejsebranchen.

Begrundelsen for prisen lyder som følger:
Hotelmærket citizenM har transformeret og strømlinet den måde, dets mobile borgere rejser på med en sjov, gratis global app. Med sikkerhed og bekvemmelighed i tankerne giver citizenM-appen gæsterne mulighed for at forudvælge værelser på vej til hotellet, tjekke ind, åbne deres værelse, anmode om service, betale for indkøb på hotellet og opdage lokale oplevelser. På grund af sin centraliserede opsætning og ejer-operatørmodel kan citizenM levere disse tjenester til hele kæden, uanset bookingkanal og med identiske værelser på hver ejendom, kan mærket implementere hygiejnestandarder konsekvent på tværs af hoteller.

Du kan læse mere her: https://skift.com/2020/11/17/announcing-the-winners-of-skift-idea-awards-2020/