Bettina Rehné ny sales manager hos Zleep Hotels

Bettina Rehné, sales manager hos Zleep Hotels (foto Zleep Hotels)

Hotelkæden opprioriterer salgsindsatsen i en svær tid

Et stort gåpåmod, en lang erfaring med salg og service og ikke mindst et bragende godt humør er blandt spidskompetencerne hos Zleep Hotels’ nyansatte Sales Manager, Bettina Rehné, der får medansvar for salget af hotelkædens 13 hoteller heriblandt de splinternye; Zleep Hotel Copenhagen Arena og Zleep Hotel Lyngby lyder det i en pressemeddelelse fra Zleep Hotels.

”Med min passion for opsøgende salg og mine mange års erfaring fra turist- og rejsebranchen har jeg hos Zleep fundet mit nye drømmejob. Det er skønt at arbejde i en organisation, der arbejder sammen på tværs af både afdelinger og landområder. Jeg glæder mig til at lære branchen, mine nye kunder og dygtige kollegaer endnu bedre at kende”, fortæller Bettina Rehné, der startede som Sales Manager i Zleep Hotels den 17. august.

Bettina Rehné kommer fra en stilling som Key Account Manager i Europæiske ERV Rejseforsikring og har videre bestridt stillinger som Branch Manager i Top Rejser, teamleder i Egencia Rejsebureau, rejsekonsulent og teamleder i Carlson Wagonlit Travel og har desuden drevet egen virksomhed fra 2015 til 2018.

Salgsindsatserne prioriteres

Ifølge Zleep Hotels’ Director of Sales, Lisbeth Simonsen, er det vigtigt at prioritere salgsindsatserne netop nu, og derfor er hun glad for at kunne præsentere en ny, stærk profil til stillingen som Sales Manager:”Det er ingen hemmelighed, at belægningsprocenten på flere af vores hoteller er noget lavere sammenlignet med samme tid sidste år. Ledige værelser kalder på øgede salgsindsatser, og derfor er jeg utrolig glad for, at Bettina nu er en del af holdet. Hun er en enormt dygtig sælger og bringer de helt rette kompetencer til bordet”, fortæller Lisbeth Simonsen, Director of Sales i Zleep Hotels.