Best Western Hotels & Resorts udvider med boutiquehotel i Stockholm

Hotel Frantz (pressefoto)

Hotel Frantz er et familiedrevet boutiquehotel med 48 unikke værelser, hvor visionen har været at skabe en skræddersyet hoteloplevelse.

Stockholms nye, intime boutiquehotel, Hotel Frantz, åbnede dørene den 1. oktober. Hotellet ligger i et af Stockholms ældre huse,Tegelhuset, som blev opført i 1647. Efter en omfattende renovering, hvor mange af bygningens gamle detaljer er bevaret, er hotellet nu klar med luksus i alle dele af hotellet.

Göteborg-baserede Spik Studios, der har mange velrenommerede hoteller på sin meritliste, har sammen med ejerfamilien, udarbejdet design og indretning. Udgangspunktet har været at fange det personlige, men samtidig acceptere de givne betingelser i det berigende hus og skabe en tidsakse, hvor nyt møder gammelt, lyder det i en pressemeddelelse fra Best Western Hotels & Resorts.

”Hotel Frantz med sine 48 skræddersyede hotelværelser er så langt væk fra standardisering som det er muligt. Det nye boutiquehotel er et eksempel på det varierede udbud Best Western tilbyder via sine 150 hoteller i Skandinavien. Vi går imod standardisering og hylder i stedet forskelle, småskalahed og variation, hvilket falder godt sammen med hvad dagens og morgendagens rejsende efterspørger” siger Johan Michelson, Country Manager Best Western Hotels & Resorts Sweden.

Ud over sine 48 værelser har hotellet også en restaurant med plads til 80 gæster og en mindre hotelbar.

Hotel Frantz ejes og drives af Pettersson-familien fra Vadstena, der har drevet hoteller i over 30 år. Hotellet er en del af BW Premier Collection af Best Western.

Se mere om hotellet her: Hotel Frantz