Best Western Hotels & Resort sætter fokus på ferie med hund

Best Western Hotels & Resort sætter fokus på hotelophold, hvor man kan have hunden med (foto: Best Western Hotels & Resort)

I takt med at flere danskere har fået hund, øges behovet også for hundevenlige hotelophold

Det seneste år under coronakrisen har flere danskere valgt at få hund. Derfor er behovet også steget for at kunne tilbyde hotelophold, hvor man kan have sin hund med. I en pressemeddelelse oplyser Best Western Hotels & Resort, at de ønsker at gøre det nemmere at vælge et hotel, hvor der er mulighed for at have hunden med.

”Vi er utrolig stolte over at vi kan tilbyde så mange hundevenlige hoteller. Grundet omstændighederne det seneste år har mange valgt at holde ferie hjemme, og så vil man selvfølgelig gerne at alle familiemedlemmer kan komme med. Tidligere har det ikke været helt nemt at finde de hundevenlige hoteller på vores hjemmeside, så for at gøre det lettere har vi nu samlet alle på et sted”, siger Sara Hallsund, Marketingchef Best Western Hotels & Resorts Skandinavien.

Derfor har hotelkæden nu lavet en side, hvor man kan få overblik og finde de hoteller i kæden, hvor man kan have hunden med.