Bandholm Hotel søger investorer

Hotellets nye ejere søger yderligere investorer til kraftig udvidelse.

I september fik Bandholm Hotel nye ejere, hvor Peter Hauge Jensen, Rolf Adamson og Nicolai Kærgaard overtog og ambitionerne er store. Målet er at skabe det bedste hotel mellem København og Hamborg, og dette kræver en udvidelse af kapaciteten, som også er nødvendig, når Bandholm Hotel gerne vil kunne tage i mod den forventede stigning af gæster, der kommer til området i forbindelse med arbejdet på Femern forbindelsen, der efter planen oprettes i 2028.

Fordobling af antal værelser

Ejernes plan indebærer bl.a. en fordobling af antallet af værelser fra de nuværende 49 til 100. Der udover skal der etableres en ny restaurant, et wellnessområde og konference faciliteter, og dette skal gerne kunne gennemføres inden for de kommende otte til ti år, hvorefter det er planen, at hotellet skal videresælges som et 5 stjernet hotel.

Skal overnatte på hotellet

Konkret ledes der efter 18-20 investorer, der hver skal investere kr. 999.600. Udover at indskyde kapital, så ønsker de tre ejere også, at investorer deltager aktivt i projektet. I følge pressemeddelelsen skal nye investorer bl.a. regelmæssigt besøge og overnatte på hotellet. Eventuelle interesserede investorer kan læse mere her.

.